Nog een nachtje slapen - Reisverslag uit Heemskerk, Nederland van Hans Croese - WaarBenJij.nu Nog een nachtje slapen - Reisverslag uit Heemskerk, Nederland van Hans Croese - WaarBenJij.nu

Nog een nachtje slapen

Door: Hans croese

Blijf op de hoogte en volg Hans

03 Mei 2015 | Nederland, Heemskerk

Nog een nachtje slapen en dan is het eindelijk zover.
De koffers zijn gepakt , laatste mailtjes zijn verstuurd, camera's
En telefoon, iPad geladen. Dus ik ben er klaar voor. Over 24 uur zit ik in Togo. Ik zal jullie d.m.v. Dit blog op de hoogte houden zo vaak als mogelijk. Nu nog lekker in eigen bed slapen .

Met een hartelijke groet,
Hans Croese

• 03 Mei 2015 - 23:39

Bert Croese:

alles natuurlijk weer op het laatste moment.
    slaap lekker, nu het nog kan en veel succes in togo.

• 04 Mei 2015 - 00:07

Ruud Pettersson:

Beste vriend,

Slaap lekker en morgen (maandag) een hele goede reis en een behouden aankomst in Togo.

Hartelijke groet, Ruud

• 04 Mei 2015 - 02:18

Els Steenbeek-Stoll:

Beste Hans,

Geniet nog even lekker van je eigen bed. Morgen een hele goede reis en veel succes in Togo. Ik zal je blijven volgen.

Liefs, Els

• 04 Mei 2015 - 06:17

René Geersema:

Hoi Hans,

Een goede reis gewenst en zie naar je blogverslagen uit.

René

• 04 Mei 2015 - 06:44

Yvonne En John :

lieve Hans,
    Heel goede reis,veel succes daar! Blijven je volgen. Liefs Yvonne en John

• 04 Mei 2015 - 06:47

Wilma Van Dam:

Goede vlucht en mooie reis. Gaan in gedachten mee en volg je via de blog.

• 04 Mei 2015 - 07:57

Arnold:

Beste Hans,
    Een hele goede reis en heel veel succes gewenst in Togo.
    We volgen je via dit blog!

Liefste groet,
    Arnold en Rikje

• 04 Mei 2015 - 09:16

Michiel Noordhoff:

Beste Hans,

Een hele goede reis gewenst, en ik zal je belevenissen volgen, ik hoop dat ik er veel ervaring uit kan putten voor het project in Matamba, Tanzania,

Michiel

• 04 Mei 2015 - 09:58

Hester:

Ha Oom Hans,

Wat bent u toch een topper! Helemaal alleen naar Togo en dan voor zo'n goed doel. Veel succes, lekker knallen daar en zoveel mogelijk mensen helpen. Ik ga het blog zeker volgen. Heel leuk.

x van ons, Marcel, Hester, Cady, Mika

• 04 Mei 2015 - 10:10

Marja Van Der Mersch:

Goedemorgen Hans, een goede reis gewenst, en vooral op naar een mooie missie! ik hoop van harte dat er kinderen en volwassenen blij gemaakt kunnen worden met beter zicht. Van ons ,Bram en mij heel veel mooie momenten gewenst, en zal je volgen, xxx Mar

• 04 Mei 2015 - 10:31

Anita Schager:

Lieve Hans,
    Allereerst een hele voorspoedige reis toegewenst! Ontzettend veel succes met dit mooie werk in Togo. We denken aan jullie!
    Groet Marcel & Anita

• 04 Mei 2015 - 10:33

Anna-Marie :

Hallo Hans
    Een hele fijne reis en een prachtige tijd toegewenst in Togo.
    Heel leuk om je blog te volgen.
    Mooie tijd en hopelijk prachtige momenten daar in Togo.
    Groet en knuffel uit Hoorn.
    Anna-Marie

• 04 Mei 2015 - 10:33

Isabelle :

Lieve oom Hans, wat is dit toch snel gegaan. Nu al op weg naar Togo. Een heel goede reis. Heel veel succes en een hele dikke kus, Isabelle, Marcel, Charlotte, Maurits en Anouk XX

• 04 Mei 2015 - 11:44

Marlies:

Hallo oom Hans ,

Goede reis en we gaan u volgen via de blog !!
    fijne tijd en succes met alles.

Groetjes en liefs

Marlies en Edwin

• 04 Mei 2015 - 11:44

Marlies:

Hallo oom Hans ,

Goede reis en we gaan u volgen via de blog !!
    fijne tijd en succes met alles.

Groetjes en liefs

Marlies en Edwin

• 04 Mei 2015 - 15:35

Andre En Christine:

Hallo Hans
    Je vliegt nu ongeveer boven Noord Afrika. Wensen je een goede vlucht En veel succes!!!!

• 05 Mei 2015 - 10:32

René:

Hoi Hans,

Ik gehoord dat gisteren goed bent aangekomen. Vandaag waarschijnlijk uitrusten en de omgeving verkennen. Mooi dag gewenst.

Gr. René

• 05 Mei 2015 - 11:14

Jetty En Wim:

Hallo Hans,

Zo heel ver weg, in ons gevoel heel dicht bij je, mooi dat dit zo kan.
    Wachten in spanning je ervaringen af, geniet maar veel!
    gr. Jetty en Wim

• 05 Mei 2015 - 22:41

Toos Croese:

Lieve Hans
    Jammer dat het internet vandaag niet werkte in Togo, maar ja, dat heb je daar zo. Ik wacht met spanning je eerste blog verhaal uit Togo af.
    Vandaag heel leuke dag in Limburg gehad met de familie en het was voor Dick een grote verrassing. jij succes morgen met je start van de eerste lessen oogmeting.
    Denk aan je en dikke knuffelxxxxxtoos

• 07 Mei 2015 - 10:21

Richard Bos:

Goedemorgen Hans,
    Aan je verzoek voldaan om je bloggegevens door te zenden aan het gehele bestuur van WWvK. Mooi dat we ook op deze manier verbonden zijn en kunnen meelezen wat jij voor een prachtig werk gaat doen in Togo. Fijn dat WWvK je daarbij financieel heeft kunnen ondersteunen. Zien uit naar je verslagen.

Met een lieve groet,

Richard

• 07 Mei 2015 - 16:06

Diny:

Hallo Hans,

Fijn dat de reis goed verlopen is! Neem mijn petje voor je af en vind het heel bijzonder dat je dit werk doet
    en hoop dat je tussendoor ook wat van de omgeving kan genieten!

Groetjes en liefs van Diny