Vijfde dag
Door: Hans croese
Blijf op de hoogte en volg Hans
08 Mei 2015 | Togo, Lomé
Vroeg op en om 7:45 naar primary school in kegue ( wijk in lome)
Alles uitpakken en installeren voor de oogmetingen. Eerste stap is pre selection, iedereen die de v 0.8 niet kan lezen komt in de andere ruimte om verder te testen. Daar twee sets gemaakt.
Normaal werk je in alle rust, nu zitten er 30 tot 40 mensen in de ruimte, en dan nog vaak kinderen die nieuwsgierig zijn. Er zijn er die gedurende uren zitten te wachten. Gelukkig werkt iedereen van de school geweldig mee. Ook leerlingen die helpen met aanwijzen. We hebben veel kinderen kunnen helpen, en ook veel leesbrillen kunnen afleveren. Ik denk dat we tussen de 50 en 75 metingen gedaan hebben. Kortom een geweldige job en veel tevreden gezichten ondanks het lange wachten. Morgen gaan we e.e.a evalueren want veel is voor verbetering vatbaar . Om 19:00 uur gingen e laatste mensen weg. Met elkaar wat gegeten ter plekke en opruimen want alles moest weer mee. Om 20:30 at home en nog een kleine hap. Gelukkig doet het internet het en vlug het verslag gemaakt. Helaas lukt het me nog niet om foto's in te voegen. Op de laptop thuis ging dat wel , op i-pad niet. Ik heb Ruud gevraagd om het uit te zoeken en hoop dat het gaat lukken.
09 Mei 2015 - 06:26
Toos:
Lieve Hans
Wat een dag zo. Maar het zal je veel voldoening geven.
Vandaag nog een paar metingen doen en evalueren en dan morgen of maandag op naar het Noorden??
Ik denk aan je. Veel succes en dikke kus -
09 Mei 2015 - 06:57
John En Yvonne:
nou,toch nog een goede,royale opkomst! Je zal wel moe zijn geweest! Mooi werk, Hans! Liefs van ons. -
09 Mei 2015 - 07:51
Isabelle:
Lieve oom Hans, Dat zijn wel lange dagen! Maar wel voldaan en behoorlijk wat metingen zeg.... Mooi bericht wederom, heel veel succes de komende dagen. Liefs, Isabelle -
09 Mei 2015 - 08:39
René Geersema:
Beste Hans,
Leuk om te lezen dat het goed gaat en dat er veel belangstelling voor is. Verder hoef je je niet te vervelen met deze lange werkdagen. Wens je nog veel succes en mooi om op deze wijze je te volgen.
René -
09 Mei 2015 - 09:56
Loes:
Fijn te lezen dat er veel gereageerd wordt en hulp is.Lange dagen, veel dankbaarheid.Ontvangen man, het mag.Loes -
09 Mei 2015 - 10:42
Ko :
Ha Hans,
Ja, daar doe je het dan allemaal voor en het lijkt me een yeh gevoel als alles wat je in de voorbereiding dan ook klopt en dat je het gevoel hebt dat het er iets toe doet.
Maar voor de leken onder ons moet je dan wel nog even uitleggen wat je hebt wanneer je v.08 niet kan lezen, of vraag ik nu te veel?
Nou Hansel lekker doorgaan zo zou ik zeggen Keep em up.
Hartelijke groet,
Hil&Ko -
09 Mei 2015 - 11:03
Ruud:
Ha Hans,
Zo te lezen ben je lekker bezig. Goed werk man!
Ik heb je gisteren een e-mail gestuurd met aanwijzingen hoe foto's te plaatsen met een (in mijn geval Android) tablet. Of het op de iPad ook zo werkt moet je even proberen. Lukt het niet, dan hoor ik het wel.
Succes verder met je werk. Zorg dat je voldoende rust krijgt.
Groetjes, Ruud -
09 Mei 2015 - 14:06
Cor Molenaar:
Leuk man die verslagen. Lees je en volg je de vorderingen. Fantastisch zoveel mensen als je kunt helpen. Wat een uitkomst voor velen. Een wereld zal voor hen open gaan wanneer alles om hen heen plotseling goed zichtbaar wordt. Geduld kunnen we nog van deze mensen leren!
Ze hebben geleerd dat ongeduld nergens toe leidt. Het kost alleen tijd en het gezegde dat tijd geld kost kennen ze volgens mij niet eens.
Je moet natuurlijk wel uitkijken met al te veel lange dagen maken. Het eind is dan niet te bepalen.
Wij moeten hier in Heiloo wat rustig aan doen en dat is voor die omgeving moeilijk te accepteren/begrijpen. Men ziet je lopen enz. en dan denkt men dat alles op de oude voet verder kan gaa . Of er is een telefoontje van een half uur enz. Goed bedoeld maar toch...
hgr. Map/cor -
09 Mei 2015 - 14:06
Cor Molenaar:
hgr. Map/cor -
09 Mei 2015 - 22:04
Andre En Christine:
volgens ons doe je meer oog metingen op een dag dan voorheen . Het ziet er goed uit wat je doet .Hopen dat het eten ook smaakt,want als de maag gevuld is concentreer je je ook beter.
groeten Christine en Andre